Vi tillhandahåller och hyr ut väl preparerade grusbanor

NYHET!
Inför öppnandet av tennisbanorna har vårt bokningssystem (Boka tennis) köpts upp av/sålts till Playtomic. Hela spelarlistan och därtill hörande spelkonton kommer att föras över till Playtomic.
Genom att ladda ned Playtomics app och logga in kommer man åt sitt spelkonto och kan boka speltid som vanligt. DU ANVÄNDER SAMMA E-POSTADRESS OCH LÖSENORD som tidigare. Har man slut på sitt konto (Plånbok) kan man som tidigare sätta in mer pengar alternativt betala speltid direkt via Swish. Här kan du ladda ner appen.

Våra priser
Vardagar kl 8 - 15: 90 kr;
Vardagar kl 16 - 20: 140 kr;
Lör-/Söndag kl 8 - 20: 140 kr
Helgdagar: 140 kr

Som medlem i BSK erbjuds du 25% rabatt. När du sätter in pengar på playtomic, meddela om du är medlem så registrerar vi rabatten.

Ordningsregler
De sista 5 min av ditt spelpass ska du sopa banan och linjerna. Borstarna ska hängas upp på markerade platser, så att de inte står i vägen för våra bevattnings-spriklers.

Att man håller tiden är extra viktigt för de som spelar till kl 20, då vi alltid vattnar vår banor vid den tiden.
DÅ VI DELAR OMRÅDET MED FÖRSKOLA GÄLLER SÄRSKILDA REGLER FÖR HUR VI SPELARE BÖR BETE OSS. DESSA FINNS ANSLAGNA VID BANAN. LÄS!

Ombyte och dusch
Om du önskar byta om och duscha efter spel finns två omklädningsrum med dusch i bottenplanet till fritidsgården. Dörren till lokalen, som syns från parkeringen, är försedd med kodlås. När du bokar en tid får du ett mejl med koden.

Md bsk logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub